zondag 5 september 2010

Wijn voor beginners... en blijven we dat niet allemaal?

Weer een wijn-web-winkel... de zoveelste in de rij.

Nee, dat is het niet. Bedoeling van Wijnerij is de beste prijs-kwaliteit verhouding aan te bieden in de gangbare wijnen. Wijnerij richt zich op de no-nonsens wijndrinker. Die graag een glas wijn drinkt zonder daar al te veel poeha rond te maken. Die geïnteresseerd is om iets nieuws te ontdekken, voor de smaak en voor het plezier. En die graag al eens proeft, zonder daar veel snobisme aan te pas te laten komen.


Kortom, de ware wijnliefhebber.

Als basisaanbod werken we met het assortiment van Wijnen JL uit Knokke. Julienne en Luc zijn reeds enkele jaren vrienden en hebben een zeer interssant aanbod van wijnen tussen 4,00 en 18,00€, goed voor zowat 75% van de verkoop in Vlaanderen.

In de toekomst willen we ook de wijnen van Nonno Nanni / Tenuta di Morzano aanbieden. Mijn favoriete vakantiebestemming in Toscane, maar daar kom ik nog op terug.

En verder wordt een samenwerking met Koen Hebbrecht van Octopus Sparkling Wines uit Eeklo besproken. Koen is de exclusieve invoerder van mijn favoriete Cava, namelijk 'Julià & Navinès'. Ook hierover binnenkort meer.

Omdat wij zelf ook graag proeven voor we wijn aankopen gaan we werken met proefpakketten. In de toekomst voorzien we degustaties, maar daar zijn we voorlopig niet aan toe. Uiteindelijk kan er in geen enkele winkel geproefd worden bij aankoop van doorsnee wijnen, dus hopen we op deze manier een alternatief aan te bieden.

Het eerste exclusieve Wijnerij-proefpakket wordt hierboven ergens in detail besproken. Bestellen kan per e-mail: wijnerij@live.be . Levering gebeurd aan huis, gratis en op afspraak en betalen gebeurd bij levering, dit alles tenzij vooraf anders afgesproken (bij uitzonderlijke bestellingen, nieuwe klanten, over grote afstand...).
Levering tot nader bericht binnen de 4 weken. Zodra het logistiek mogelijk is beperken we die termijn.

Graag tot binnenkort!

mb

Geen opmerkingen:

Een reactie posten